Vad får jag?

Läs mer nedan om hur vi jobbar och mer konkret vad du får ut av ett samarbete med oss.

Hur jobbar vi?

Framförallt använder vi oss av annonser på sociala medier (t.ex. Facebook och LinkedIn), och ser till att din annons syns för personer i relevanta geografiska områden (baserat på din bostad och var den ligger och utgår ifrån tidigare statistik som vi samlat på oss). Beroende på vilket paket man väljer så ordnar vi annonser på Google och på utvalda webbsidor där vi når ut till en mycket bred skara besökare och därmed alltså en chans att nå besökare som generellt går i bostadsköps-tankar men där andra bostadsannonser inte visas generellt.

Några exempel på webbplatser där vi marknadsför din annons (mellan- och stora paketet) är t.ex. www.HotellStockholm.com, www.valutagraf.se, www.bostadsmaklare.se (inklusive nyhetspost för din specifika bostad) mfl.
– Det enda du betalar är beroende på vilket paket du väljer att köpa från oss och beroende på det köper vi alltså in utvalda annonser online.

Vad får du?

Generellt sett kan man säga att de olika paketen genererar ett intresse enligt nedan.*
– Lilla paketet (5000 SEK): Minst 1000 st extra besökare till din bostadsannons
– Mellan-paketet (8000 SEK): Minst 2000 st extra besökare till din bostadsannons
– Stora paketet (13000 SEK): Minst 4000 st extra besökare till din bostadsannons
* Vi vill givetvis att du ska bli en nöjd kund och att din bostad ska säljas lika mycket som du och vill helst över-leverera antalet extra besökare.

Hur går man vidare?

1. Välj paket du är intresserad av, beställ på www.bostadsmaklare.se/bestalla/
2. Vi bekräftar din beställning, mailar sedan fakturan till dig och inväntar din betalning.
3. När betalningen är mottagen kontaktar vi dig för att få foton från din bostad, sedan förbereder vi banners, sätter upp en webbsida där din bostad kort presenteras innan dem skickas till mäklarens annons (för att kunna presentera statistik över exakt antal besökare vi skickar till din annons).
4. Vi lanserar annons-kampanjerna och inväntar att intresset för din bostad tar fart.

›› Gå till beställnings-sidan här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *