Mest klickade villan på Dalarö i hela Sverige nu såld

Efter en stor kampanj med marknadsföring i bl.a. sociala medier, Google och på webbsidor är nu den härliga gula villan i grosshandlarstil på Dalarö såld. Annonsen uppmärksammades över hela Sverige som Sveriges mest klickade objekt hos Hemnet under vecka 40 och 41, med beskrivningen enligt nedan.

“Hemnets mest klickade objekt vecka 40 och 41 var av det lyxigare slaget. Med utsikt över Schweizerbadet är Dalarövillan något för den som söker skärgårdskänsla och lugn och ro.”

Tidningen Mitt i Haninge

Halvsida i tidningen Mitt i Haninge, oktober 2018


Continue reading

Posted in försäljningar | Tagged , | Leave a comment

Grosshandlarvilla på Dalarö i Stockholms skärgård (såld)


En härlig grosshandlarvilla i Stockholms skärgård på Dalarö med havsutsikt är nu till salu. Det är ytterst sällan så här fina villor kommer ut på marknaden i skärgårdsidyllen, bara 35 minnuter från Globen.
Med detta härliga boende får man gångavstånd till två olika dagis (inom 5 minuter till fots), skola (till och med högstadiet), livsmedelsbutik, vårdcentral, bageri, pizzeria och flertalet restauranger. Bussförbindelse till Handen/Haninge där pendeltåg finns samt direktbussar till Gullmarsplan gör att man kan arbetspendla till Stockholm City utan svårigheter.

Bostaden består av 220 kvadratmeter boyta med både garage, friggebod, förråd, uppvärmt välisolerat swimspa på terassen med både jetstrålar, bubbelfunktion och små vattenfall. Inomhus finns både bastu och bubbelpool som gör att man kan uppnå en härlig och avkopplande tillvaro varje dag.

Villan är byggd år 2009 med mycket stora sociala ytor både inomhus och utomhus.
›› Läs mer om Berghamnsvägen 51 på Hemnet här. Bostaden är nu såld

Posted in nyheter | Leave a comment

Barnvänlig villa i Emmekalv, nära Oskarshamn till salu (såld)


Uppdaterad: Villan i Emmekalv såldes till högsta budgivare efter en lyckad kampanj där vi på Bostadsmaklare.se bidragit till synlighet.

Nu är en mycket prisvärd barnvänlig villa i Emmekalv, Påskallavik endast 2 mil från Oskarshamn och 6 mil från Kalmar till salu. Här har man en lekplats på andra sidan gatan och cykelavstånd till havet.
Continue reading

Posted in försäljningar | Tagged , , , , , | Leave a comment

Tvåan på Medevigatan i Vasastan, Stockholm såldes rekordsnabbt

Lägenhet på Medevigatan i StockholmEfter bara en visningshelg, med två öppna visningar och några privata visningar så har nu två-rums lägenheten på Medevigatan i Vasastan, Stockholm, blivit såld rekordsnabbt.

Lägenheten såldes via mäklaren ESNY och vi förmedlade ännu en gång fler intressenter till bostadsannonsen hos ESNY än vad som kom via Hemnet.
Continue reading

Posted in försäljningar | Tagged , , | Leave a comment

Etta på Surbrunnsgatan i Vasastan/Östermalm på Stockholm såld!

Lägenhet i Vasastan/Östermalm, Stockholm som såltsEttan på Surbrunnsgatan, Vasastan/Östermalm, i Stockholm har nu sålts till högste budgivare efter en snabb process. Säljaren använde sig av mäklaren Bostadsrättsspecialisten.

Säljaren har förmedlat till oss att hon är nöjd med försäljningspriset och det genererade intresset för lägenheten.

Posted in försäljningar | Tagged , , , | Leave a comment

Sutteränghus i Sandviken sålt

Sutteränghus i Stensätra, SandvikenSutteränghuset i Sandviken, nära Gävle, har nu sålts efter budgivning mellan flertalet intressenter. Detta var ett objekt som såldes i samband med att vår online-kampanj intensifierats, vilket verkar ha lönat sig. Huset såldes via mäklaren Svensk Fastighetsförmedling.

Säljare och köpare rapporteras nöjda med affären.

Posted in försäljningar | Tagged , | Leave a comment

1.5:a på Hisingen i Göteborg såld under högsäsong

Lägenhet på Mårbackagatan, Hisings backa i GöteborgEn 1.5 rums lägenhet på Hisingen i Göteborg såldes under högsäsong precis innan universitets-studierna drar igång. Den nya ägaren som är norsk studerande rapporteras vara nöjd med sitt köp, likaså säljaren.

Säljaren som helrenoverat större delar av lägenheten gjorde en ansenlig vinst. Hon är nöjd med både intresset som lägenheten fått, där vi på Bostadsmaklare.se bidragit med flera tusen besökare till annonsen, och själva försäljningsprocessen som gick mycket smidigt. Bostadsmäklaren Erik Olsson användes för säljuppdraget.

Posted in försäljningar | Tagged , | Leave a comment

Bostadsrätt på Kolonigatan i Göteborg, intill Chalmers nu såld

Lägenhet nära Chalmers Tekniska Högskola
En 1-rums bostadsrättslägenhet på Kolonigatan, intill Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg har nu sålts. Mäklaren var glatt överraskad över det stora intresset i jämförelse med andra liknande lägenheter. Ett mycket gott resultat där vi lyckats hjälpa till att skapa ett mycket stort intresse kring bostadsförsäljningen.

Lägenheten såldes till högstbjudande efter budgivning och säljaren var mycket nöjd.

Posted in försäljningar | Tagged , | Leave a comment

Några utvalda uppdateringar

Här på Nyhets-sidan publicerar vi från tid till annan exempel och uppdateringar kring bostads-försäljningar som vi har varit med och förmedlat intressenter till.

Posted in nyheter | Tagged | Leave a comment