Hur fungerar det?

Hur fungerar bostadsmaklare.se?
Vi marknadsför din bostadsannons, hos Hemnet eller annonsen hos mäklaren, direkt på t.ex. Google, sociala medier och flertalet utvalda webbplatser för att nå ut till en målgrupp som din mäklare generellt sett inte når ut till. På så sätt ökar vi exponeringen av din säljannons och därmed ökar möjligheten till fler intressenter! Vi tillhandahåller också löpande information kring hur många besökare vi skickat till din bostadsannons.

Varför ska jag satsa på en kampanj hos Bostadsmaklare.se?

Att en styling-firma kan hjälpa dig styla din bostad för att öka intresset hos de som kommer på dina visningar är välkänt. Men har ingen eller bara ett fåtal sett din annons så hjälper det inte hur fin din bostad än är. Vi hjälper dig i steget före och ser alltså till att så många som möjligt får se din bostadsannons.

Att öka antalet besökare till din säljannons med relevanta intressenter med hjälp av våra tjänster kan som du förstår göra STOR skillnad på slutpriset i en eventuell budgivning, där bara en ytterligare budgivare kan göra all skillnad i världen!

Tidigare uppdrag där vi varit involverade

Vi har mångårig erfarenhet av annonsering och marknadsföring på Internet och har under åren jobbat med många bostads-försäljningar, med några exempel listade under vår nyhetssida.

Vad kostar det?

Våra marknadsförings-paket kostar från endast 5000 SEK.
– Vill du veta mer vad du får genom ett samarbete med oss? Läs mer här om Vad får jag?
›› Läs också mer om paketen på vår beställningssida